We use the finest and simplest ingredients to bring joy to every celebration.

Verjaardag

happy birthday cupcakes met confetti

Is it just a number? Definitely not! Celebrate yourself with a special birthday cake!

Met The Swirl Bakery wordt het vieren van een verjaardag altijd een succes! Onze kleurrijke cupcakes en layer cakes zijn de perfecte traktatie om van te genieten op een verjaardagsfeest en zullen het feest onvergetelijk maken. Als je iemand wilt verrassen die jarig is, staan wij klaar om je te helpen met ons uitgebreide assortiment. Vergeet niet om ook een persoonlijke boodschap op de taart te laten zetten voor de jarige – dit kan bij al onze layer cakes!

Celebrations

Huwelijk

Your wedding day or engagement will be a day filled with love!

Maak van jouw trouwdag en verlovingsfeest een onvergetelijke dag! Een cupcaketoren, een bruidstaart of een dessertenbuffet? Jij beslist! Bij The Swirl Bakery maken we elegante cupcakes en taarten met verschillende afwerkingen en smaken. Als bruid en bruidegom kun je je favoriete smaken kiezen die je met trots aan je gasten kunt presenteren, en waarvan je zeker weet dat ze ervan zullen genieten! The Swirl Bakery kan jou voorzien van een prachtige cupcaketoren, een klassieke bruidstaart of een dessertenbuffet dat je volledig naar wens kunt samenstellen. Het is de perfecte manier om jouw speciale dag af te sluiten!

Wedding cakes
cupcake tower huwelijk met red velvet cake

Babyshower

babyshower met roze en blauwe vulling met eendjes erop

Celebrate the arrival of your baby boy or baby girl with your loved ones and friends!

Is het een jongen? Is het een meisje? Of is het allebei? Dan is het een geweldig idee om dit mooie, liefdevolle moment tijdens een babyshower vast te leggen met onze verrassende babyshower cupcakes. Wij zorgen voor een roze of blauwe vulling in de cupcakes om het extra spannend te maken! Hiermee kun je je familie en vrienden eerst nog laten raden wat het geslacht van de baby wordt.

 

Bestel hier

Feestdagen

Happy this, happy that! Bring your holidays to a higher level

De feestdagen breng je door op leuke feestjes met veel familie en vrienden! Bij The Swirl Bakery zorgen we ervoor dat je tijdens de feestdagen kunt genieten van lekkere smaken, variërend van cupcakes, layer cakes tot bundt cakes en andere Amerikaanse desserts. Kaneel, gember, munt, pompoen en nog meer seizoenssmaken om van te genieten!

Bovendien zijn The Swirl Bakery’s cakes en cupcakes het perfecte cadeau tijdens de feestdagen. Kies voor een Selection Box met onze feestelijke seizoenscupcakes en wens daarmee jouw familie, vrienden, werknemers en klanten fijne feestdagen toe!

 

Selection boxes
vanille en kaneel cupcakes feestdagen box

Receptie

confetti, vanille en oreo cake

Let your reception be full of flavor!

Wil je een receptie organiseren ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis, zoals een jubileum, afscheid of bijeenkomst? Vergeet dan niet om ook te zorgen voor heerlijke desserts! Uiteindelijk is dat waar iedereen naar uitkijkt. Maak jouw receptie extra speciaal door authentieke Amerikaanse desserts te presenteren die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Maak indruk met heerlijke smaken, zoals onder andere salted caramel, red velvet, coconut snowball, key lime white chocolate, marshmallow chocolate en nog veel meer.

Laat ons je helpen bij het kiezen van een mooi assortiment, zodat je een onvergetelijke indruk kunt maken op jouw gasten!

Bestel hier

Corporate

Let us help your company stand out. We are ready to serve you!

Heb je een mijlpaal te vieren waar je samen met je collega’s hard voor hebt gewerkt? Of wil je je businesspartners bedanken en jullie relatie verstevigen? Wij kunnen daarbij helpen met heerlijke en kwalitatieve authentieke Amerikaanse desserts. Kies uit een breed assortiment van cupcakes, brownies, bundt cakes en andere desserts. We bieden ook gepersonaliseerde cupcakes en cakes aan, met een logo of tekst naar keuze afgedrukt op eetbaar papier.

 

Meer info