“We use the finest, simple ingredients and bring happiness into each and every celebration.”

 

Verjaardag

happy birthday cupcakes met confetti

It’s just a number? Not! Celebrate yourself with a special birthday cake!

Met The Swirl Bakery wordt een verjaardag vieren altijd een succes! Met een variatie van onze kleurrijke Birthday cupcakes en layer cakes zal je altijd genieten van een lekkere verjaardagstraktatie en het feestje onvergetelijk maken met een lekker stuk taart. Wil je iemand verrassen die jarig is? Dan helpen wij jou graag verder met een breed assortiment van confetti birthday cupcakes, layer cakes en rainbow cake. Niet vergeten om ook een tekst te laten zetten op de taart voor de jarige, dit kan bij al onze layer cakes!

Celebrations

Huwelijk

Your wedding day or engagement will be full of love!

Maak van jouw trouwdag en verlovingsfeest een onvergetelijke dag! Een cupcaketoren, een bruidstaart of een dessertenbuffet? Jij beslist! Wij maken elegante cupcakes en taarten met verschillende afwerkingen en smaken. Als bruid en bruidegom kies je voor uw favoriete smaken die je met trots kunt presenteren aan uw gasten en waarvan je zeker weet dat zij hiervan zullen genieten! The Swirl Bakery kan jou voorzien van een mooie cupcaketoren, een klassieke bruidstaart of een dessertenbuffet die je volledig naar wens kunt samenstellen. Een perfecte afsluiter op jouw speciale dag!

Wedding cakes
cupcake tower huwelijk met red velvet cake

Babyshower

babyshower met roze en blauwe vulling met eendjes erop

Celebrate your babyboy or babygirl with your loved ones and friends

Is het een jongen? Is het een meisje? Of is het allebei? Dan is het een goed idee om dit mooie liefdevolle moment tijdens een babyshower vast te leggen met onze verrassende babyshower cupcakes. Wij zorgen voor een roze of een blauwe vulling in de cupcakes om het spannend te maken! Hiermee kan je familie en vrienden eerst nog laten raden wat het wordt.

 

Bestel hier

Feestdagen

Happy this, happy that! Bring your holidays to a higher level

De feestdagen breng je door op leuke feestjes met veel familie en vrienden! Wij zorgen er daarom voor dat je tijdens de feestdagen uit lekkere smaken kan kiezen, van cupcakes, layer cakes tot bundt cakes en andere Amerikaanse desserten. Kaneel, gember, mint, pompoen en nog meer seizoenssmaken om van te genieten!

The Swirl Bakery’s cakes en cupcakes vormen ook altijd het perfecte cadeau tijdens de feestdagen. Kies voor een holiday selection box met onze feestelijke seizoenscupcakes en wens daarmee uw familie, vrienden, werknemers en klanten een fijn feestvieren toe!

Selection boxes
vanille en kaneel cupcakes feestdagen box

Receptie

confetti, vanille en oreo cake

Let your reception be full of taste!

Wil je een receptie organiseren ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis zoals een jubileum, afscheid of bijeenkomst? Vergeet de desserten dan niet! Tenslotte is dat hetgeen waar iedereen naar uitkijkt. Maak je receptie speciaal door authentieke Amerikaanse desserten te presenteren die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Maak indruk met heerlijke smaken zoals onder andere salted caramel, red velvet, coconut snowball, key lime white chocolate, marshmallow chocolate en andere lekkere smaken. Laat ons jou helpen met het kiezen van een mooi assortiment.

Bestel hier

Corporate

Let us make your company stand out. We are ready to serve you!

Heb je een mijlpaal te vieren waar je samen met je collega’s hard voor hebt gewerkt? Of wil je businesspartners bedanken en je relatie verstevigen? Wij kunnen daarbij helpen met authentieke Amerikaanse desserten die lekker en kwalitatief zijn. Kies uit een breed assortiment van cupcakes, brownies, bundt cakes en andere desserten. We bieden ook gepersonaliseerde cupcakes aan, met een logo of tekst dat jij verkiest afgedrukt op eetbaar papier.

Meer info
cupcakes met logo's voor bedrijven