Kwaliteit is het belangrijkste ingrediënt in alles wat we doen.

Madagaskar bourbon vanille

Vanille is de op één na duurste specerij ter wereld, na saffraan. Helaas gebruiken veel bakkerijen kunstmatige vanillearoma’s om kosten te besparen. Bij ons vinden we dat niets kan tippen aan de smaak van echte pure vanille. Daarom gebruiken we in onze keuken alleen de allerbeste echte vanille, afkomstig uit Madagaskar. Wij zijn vastbesloten om onze klanten de hoogste kwaliteit en de meest verfijnde smaak te bieden die er is.

Echte boter

Niets kan de onweerstaanbare smaak van echte boter evenaren als het gaat om het maken van de perfecte cake. Bij onze bakkerij gebruiken wij echte boter – dit is de enige manier om de ultieme smaak en textuur te bereiken waar onze klanten van houden. En als het gaat om onze heerlijke frostings, is er maar één keuze die we maken: roomboter van de hoogste kwaliteit. Dit is hoe we onze gebakjes naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat elke hap een smaaksensatie is die je nooit zult vergeten.

Pure Belgische chocolade

Echte chocoladeliefhebbers verdienen de beste chocolade die er is. Daarom kiezen wij bij onze bakkerij uitsluitend voor Belgische chocolade van Callebaut – gemaakt met de allerbeste, duurzame cacaobonen uit West-Afrika. Wij geloven dat het gebruik van de beste ingrediënten het verschil maakt, en daarom zorgen we ervoor dat onze chocolade van de hoogste kwaliteit is. Wanneer je een hap neemt van onze chocoladeproducten, proef je niet alleen de rijke, romige smaak van Belgische chocolade, maar ook het resultaat van onze toewijding aan het gebruik van alleen de allerbeste ingrediënten.

Kruiden en specerijen

Bij onze bakkerij worden Carrot Cake, Pumpkin Spice Cake, Gingerbread en meer allemaal op smaak gebracht met onze unieke kruidenmix. Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik van hoogwaardige kruiden van essentieel belang is voor het bereiken van de perfecte smaak, en daarom mixen we onze eigen kruiden om er zeker van te zijn dat jouw smaakpapillen geprikkeld worden bij elke hap. Wij zullen nooit concessies doen aan de kwaliteit van onze ingrediënten en zijn er trots op dat we onze klanten alleen de allerbeste smaken kunnen bieden. Bij ons draait alles om het creëren van een smaakbeleving die je nergens anders zult vinden – en onze kruidenmix speelt daarbij een belangrijke rol.

Vers fruit

In onze keuken zijn kunstmatige geur- en smaakstoffen niet welkom! Bij het maken van onze cakes en frostings geven wij de voorkeur aan verse, natuurlijke ingrediënten zoals vers fruit. Wij geloven dat de beste smaken afkomstig zijn van de beste ingrediënten, en daarom zorgen we ervoor dat onze producten alleen gemaakt worden met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten die er zijn. Wanneer je een hap neemt van onze producten, proef je niet alleen de heerlijke smaken van vers fruit, maar ook het resultaat van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Laat je smaakpapillen verrassen door de pure, onweerstaanbare smaken die alleen natuurlijke ingrediënten kunnen bieden.

Vrije uitloop eieren

In onze bakkerij gaat kwaliteit boven alles, zelfs als het gaat om de eieren die we gebruiken. Bij de eeuwenoude vraag “Wat kwam er eerst, de kip of het ei?” laten we ons niet afleiden, maar we weten precies wat we willen: alleen de beste en meest verse eieren van vrije uitloop kippen. Dit betekent dat we ervoor kiezen om alleen duurzame eieren te gebruiken die niet alleen goed zijn voor ons, maar ook voor onze klanten en het milieu. Het resultaat is heerlijk smakende gebakjes waar je je goed over kunt voelen.

Philadelphia cream cheese

“Spread a little philly on it. Philly is a little taste of heaven.” 

Voor onze heerlijke cream cheese frosting gebruiken wij enkel de lekkerste roomkaas van Philadelphia, die bekend staat om zijn romige textuur en volle smaak.

Bestel onze desserten hier