“Kwaliteit is het belangrijkste ingrediënt in alles wat we doen.”

Madagaskar bourbon vanille

Na saffraan is vanille de duurste specerij ter wereld. Steeds meer bakkerijen gebruiken daarom kunstmatige vanille aroma. Wij vinden dat niks de smaak kan vervangen van echte pure vanille. Daarom kiezen wij in onze keuken enkel voor echte vanille dat afkomstig is uit Madagaskar. 

Echte boter

Ongetwijfeld krijg je de lekkerste cake wanneer je echte boter gaat gebruiken. In onze bakkerij gebruiken wij geen margarine ter vervanging van de boter en dat proef je! Onze luchtige en smaakvolle frostings zijn ook altijd bereid met roomboter, nét zoals in Amerika.

Pure Belgische chocolade

Echte chocolade liefhebbers verdienen echte chocolade. Wij kiezen uitsluitend voor Belgische chocolade van Callebaut gemaakt met de beste, duurzame cacaobonen van West-Afrika.

Kruiden en specerijen

Carrot, Pumpkin, Gingerbread,.. allemaal op smaak gebracht met onze geheime kruidenmix. In onze bakkerij gebruiken we enkel kruiden van goede kwaliteit en mixen wij onze kruiden zelf zodat we er altijd zeker van zijn dat jullie smaakpapillen worden geprikkeld.

Vers fruit

Kunstmatige geur- en smaakstoffen? Niet in onze keuken! Voor onze cakes en frostings verkiezen wij vers fruit. Dat zal je gegarandeerd smaken.

Vrije uitloop eieren

Wat kwam er eerst, de kip of het ei? Wij weten in elk geval voor welke eieren we kiezen. Verse eieren van vrije uitloop kippen.

Philadelphia cream cheese

“Spread a little philly on it. Philly is a little taste of heaven.” 

Voor onze cream cheese frosting kiezen wij voor de lekkerste roomkaas van Philadelphia. 

Bestel onze desserten hier