Creëer onvergetelijke momenten met vrienden en familie.


Onze missie

Bij The Swirl Bakery geloven we sterk in de waarde van handgemaakte, ambachtelijke kwaliteitsproducten. Onze desserts worden met natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit gemaakt, zonder toevoeging van kunstmatige smaakstoffen of bewaarmiddelen. Zo kunnen wij jou garanderen dat je van verse desserten met een authentieke smaak kan genieten.

Authentieke wijze

The Swirl Bakery is een uniek concept met authentieke Amerikaanse desserts die volledig met de hand en volgens eigen recept worden gemaakt. Wij geloven in volledige authenticiteit en zijn daarom teruggegaan naar de originele Amerikaanse recepten op grootmoeders wijze. Voor onze frostings gebruiken wij échte Amerikaanse botercrème of cream cheese op basis van Philadelphia, waardoor onze desserts een heerlijke en unieke smaak hebben. Wij vervangen deze absoluut niet door mascarpone, slagroom of marsepein.

Amerikaanse producten

Om onze recepten zo authentiek mogelijk te maken, importeren we niet alleen authentieke ingrediënten rechtstreeks uit de VS, maar ook andere producten en materialen die belangrijk zijn voor het maken van authentieke Amerikaanse desserts. Door deze producten te gebruiken, zoals bakvormen en andere materialen, kunnen we de echte smaak en beleving van Amerikaanse desserts naar België brengen en onze klanten laten genieten van heerlijke traktaties die met liefde en zorg zijn gemaakt.

Gedreven door passie

Met een grote passie voor het bakken zijn wij met veel enthousiasme de uitdaging aangegaan om de meest authentieke smaak te verkrijgen. Na een lange zoektocht kunnen wij met trots verzekeren dat we de originele smaak hebben weten te vinden. Het originele Amerikaanse bakken draait om nieuwe technieken aanleren, nieuwe ingrediënten ontdekken, experimenteren met recepten en het proeven van verschillende Amerikaanse desserts in het buitenland. Al deze aspecten zijn een belangrijk onderdeel van ons proces.

Traditionele recepten 

Bij The Swirl Bakery vind je een breed assortiment aan cupcakes, layer cakes, bundt cakes, whoopie pies, brownies en cookies. Wij maken al onze producten op authentieke wijze, zonder toevoegingen of bewaarmiddelen. Denk hierbij aan echte Amerikaanse klassiekers zoals Red Velvet, Salted Caramel, Cookie Dough, Peanut Butter Chocolate en nog veel meer om van te genieten.

Ons doel 

Een feest zonder taart is geen écht feest, vinden wij. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of receptie, wij helpen je graag bij het vieren van jouw speciale momenten. Ons ultieme doel is om met behulp van onze desserten familie, vrienden en geliefden gezellig rond de tafel te brengen en voor een warme sfeer te zorgen in huis.

Bestellen

Wil je onze heerlijke desserts in huis halen? Dan hoef je niet eens je zetel uit! Bestel simpelweg online en wij leveren vers vanuit de oven tot aan je deur.

bestel hier

“Cakes are special. Every birthday, every celebration ends with something sweet, a cake, and people remember. It’s all about the memories.” – Buddy Valastro