“Creëer perfecte momenten met je vrienden en familie.”

Onze visie

Wij geloven in de waarde van handgemaakte, ambachtelijke kwaliteitsproducten. Daarom maken wij desserten met natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit zonder enige toevoegingen van kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen, zodat jij kan genieten van verse desserten met een authentieke smaak.

Authentieke wijze

The Swirl Bakery is een uniek concept met authentieke Amerikaanse desserten waar alles handgemaakt is, volledig van eigen recept dat telkens vers in kleine hoeveelheden wordt gebakken. Wij geloven in volledige authenticiteit en daarom zijn wij teruggegaan naar de Amerikaanse origine van recepten op grootmoeders wijze.

“Voor onze frostings gebruiken wij échte Amerikaanse botercrème of cream cheese op basis van Philadelphia die zorgen voor een heerlijke, unieke smaak; deze worden absoluut niet vervangen door mascarpone, slagroom of marsepein.”

Gedreven door passie

Met een grote passie voor het bakken, zijn wij met veel enthousiasme de uitdaging aangegaan om de meest authentieke smaak te verkrijgen. Na een lange zoektocht kunnen wij jou met trots verzekeren dat we de originele smaak brengen. De origine van het Amerikaanse bakken zat in nieuwe technieken aanleren, nieuwe ingrediënten ontdekken, experimenteren met recepten, alsook in het proeven van verschillende Amerikaanse desserten in het buitenland. Deze waren allemaal een belangrijk onderdeel van het proces.

Traditionele recepten 

Onze producten worden op authentieke wijze gemaakt, zonder toevoegingen en bewaarmiddelen. Bij The Swirl Bakery vind je een breed assortiment van cupcakes, layer cakes, bundt cakes, whoopie pies, brownies en cookies. Echte Amerikaanse klassiekers zoals Red Velvet, Salted Caramel, Cookie Dough, Peanut butter chocolate en nog meer om van te genieten. 

Ons doel 

Een feest zonder taart is geen écht feest, vinden wij. Of het nu een verjaardag, een huwelijk of een receptie is: wij helpen je bij het vieren van jouw speciale momenten. Ons ultieme doel is om met behulp van onze desserten familie, vrienden en geliefden gezellig rond de tafel te brengen en voor een warme sfeer te zorgen in huis.

Al ons lekkers in huis halen? Daarvoor hoef je zelfs niet uit je zetel te komen: bestel simpelweg online. Wij leveren vers vanuit de oven tot aan je deur!

 

bestel hier