Word partner van The Swirl Bakery – Jouw kans om onweerstaanbare, authentieke Amerikaanse desserts te verkopen!

Ben je een ondernemer die op zoek is naar nieuwe kansen om je bedrijf te laten groeien? Of ben je van plan om binnenkort een eigen zaak te starten, maar weet je nog niet goed welk product je wilt aanbieden? Het runnen van een succesvolle zaak kan uitdagend zijn, vooral als het gaat om het vinden van unieke en smakelijke producten die je klanten blijven verrassen. The Swirl Bakery biedt de perfecte oplossing!

Dit is hét moment om je aan te sluiten bij The Swirl Bakery-familie! Binnenkort bieden we een fantastische kans voor zowel bestaande winkels als mensen die een eigen zaak willen starten: onze overheerlijke, authentieke Amerikaanse desserts worden beschikbaar voor doorverkoop!

Als trotse en gepassioneerde vrouwelijke ondernemer wil ik andere ondernemers, met name vrouwen, inspireren en aanmoedigen om hun dromen te volgen. Door partner te worden van The Swirl Bakery, krijg je de unieke kans om je klanten te verrassen met onze ambachtelijke Amerikaanse desserts zonder dat je zelf hoeft te bakken. Verrijk je aanbod met onze onweerstaanbare lekkernijen die perfect samengaan met een heerlijke kop koffie of thee.

Stel je voor dat je je klanten kunt verblijden met onze unieke en onweerstaanbare traktaties, zoals layer cakes, cupcakes, brownies, cookies en cheesecakes. Dit is jouw kans om je zaak te laten groeien en bloeien, terwijl je talloze mensen laat genieten van de onvergetelijke smaken van onze authentieke Amerikaanse desserts. Samen brengen we de liefde en passie die in elk van onze creaties zit naar een groter publiek en verrassen we je klanten met de authentieke smaken van Amerika.

Vul het onderstaande formulier in en meld je alvast aan om in de toekomst gecontacteerd te worden over onze partnerschapsmogelijkheden. We zullen zorgvuldig selecteren bij wie we onze producten aanbieden, om de kwaliteit en waarden van The Swirl Bakery te waarborgen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het aanmeldingsproces en de voorwaarden van het partnerschap.

We kijken er enorm naar uit om met je samen te werken en onze passie voor heerlijke, ambachtelijke desserts met jou en je klanten te delen!

Interesseformulier voor partnerschap